Arroz con leche de "David el Chef"

Arroz con leche de "David el Chef"

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Arroz con leche de "David el Chef". One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Arroz con leche de "David el Chef" is one of the most favored of current trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It's simple, it's quick, it tastes yummy. Arroz con leche de "David el Chef" is something that I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Arroz con leche de "David el Chef", starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz con leche de "David el Chef" delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Arroz con leche de "David el Chef" is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Arroz con leche de "David el Chef" using 8 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Esta receta la hice pensando a todas aquellas personas que son amantes del arroz con leche, que espero que les guste como a mí, me encanta este postre tan delicioso y tan apetecible.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Arroz con leche de "David el Chef":

  1. 1 litro leche entera
  2. 220 g. nata
  3. 1 barra canela
  4. 1 tira corteza de limón
  5. 1 tira corteza de naranja
  6. 200 g. arroz
  7. 150 g. azúcar
  8. 800 mL agua

Steps to make to make Arroz con leche de "David el Chef"

  1. En una olla inox., adicionamos los 800 mL de agua, y a continuación echamos los 200 g. de arroz (yo utilicé arroz SOS), y le damos un hervor durante un tiempo de 8 minutos 17 segundos, este paso se hace para que el arroz suelte bien el almidón, y la potencia de calor al máximo, (yo lo puse al número 6), y con ayuda de una cuchara vamos removiendo.
  2. En otra olla con su tapa correspondiente, adicionamos el litro de leche, junto con la nata, la tira de corteza de limón, la tira de corteza de naranja, y el palo de canela, esto se hace para que se vaya aromatizando la leche a estos aromas adicionados, y a continuación lo ponemos a fuego medio, es decir, yo lo puse a la potencia 3, y con ayuda de una cuchara vamos removiendo.
  3. Cuando han transcurrido los 8 minutos 17 segundos, sacamos del fuego la olla del arroz, y dicho arroz lo adicionamos en donde está la leche aromatizándose con la naranja, el limón, y el palo de canela, pero antes de echar el arroz en la leche, vamos a retirar el limón, la naranja, y la canela, de la leche, y a continuación adicionamos el arroz, y lo ponemos a fuego medio, yo lo puse al número 4, para que se haga poco a poco, y no se queme, que de eso se trata.
  4. Vamos removiendo, y cuando esté toda la leche ligada con el arroz, echamos los 150 g. de azúcar blanco, y movemos bien, hasta homogenizar, y ya lo podemos retirar del fuego, pero seguimos removiendo, hasta que esté todo homogeneizado.
  5. Os voy a poner esta foto, para que veáis como tiene que estar el arroz, y que tiene que estar ligado con la leche, y en esta foto se ve, a mí me gusta así, que esté viscoso y cremoso.
  6. Y para finalizar lo ponemos en un plato sopero grande, y un consejo mío, no espolvorear con canela aún, hacedlo después de dos horas cuando haya estado en la nevera, y os quedará un arroz con leche riquísimo! ¡Qué os vais a chupar los dedos, ya lo veréis!.

As your experience and confidence expands, you will find that you have more natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your personal tastes in time. Whether you wish to offer a dish that uses less or even more components or is a little more or less zesty, you can make straightforward changes to attain this goal. Simply put, start making your recipes in a timely manner. When it comes to standard food preparation skills for beginners you do not require to learn them yet just if you understand some simple cooking strategies.

This isn't a complete overview to quick as well as simple lunch recipes yet its excellent something to chew on. Ideally this will certainly get your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Perfect Arroz con leche de "David el Chef". Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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