Leche de arroz

Leche de arroz

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Leche de arroz. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Leche de arroz is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it is quick, it tastes delicious. Leche de arroz is something which I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Leche de arroz, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Leche de arroz delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Leche de arroz using 4 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

Sigo probando leches vegetales😅. Y la de arroz es la última que me quedaba pendiente hacer del libro "Alimentación para sanar". El arroz es rico en vitaminas B1, B2, B3; tiene aminoácidos de alto valor biológico, aunque su proteína no es completa contiene fósforo algo de hierro y potasio.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Leche de arroz:

  1. 1 taza arroz integral
  2. 1 litro agua para cocinarlo
  3. Más agua para agregar luego de cocido
  4. Miel o azúcar integral o vainilla

Instructions to make to make Leche de arroz

  1. Comparto fotos del libro, y del arroz que usé!
  2. Cocinar el arroz en el litro de agua, yo la usé temperatura a ambiente porque no decía si podía ser ya caliente, cocine al máximo hasta que comenzó a hervir y luego si puse el fuego al mínimo, cocinar hasta que quede bien cocido.
  3. Procesar bien así como está con el agua de la cocción! Como me quedó demasiado espeso para mi gusto lo pase a la licuadora después del mixer, le agregué 4 tazas de agua hervida tibia y licue bien! Endulzarlo a gusto si lo desean. Yo prefiero no agregar más nada y endulzarlo cuando la vaya a consumir ya que la mayoría de las veces me gusta tomarlo con café a la mañana !
  4. Colar muy bien varias veces ! El residuo lo dejamos aparte en un bowl para luego usarlo en galletitas que subiré después! Usando esa cantidad de agua me quedaron 800 ml de leche, como aún se ve espeso completé el 1 litro de leche con agua hervida. Es decir agregué 200 ml más. Y ahí si quedó perfecta o por lo menos para mi gusto.
  5. Así queda terminada! Me encantó la nueva versión que deja subir vídeos 🤩👏.
  6. En las mañanas me gusta tomarme mi café con leche, lo que hago es agregar 2 cucharaditas de azúcar mascavo con 1 cucharadita de café instantáneo y luego agrego la leche. Caliento en microondas y listo. Antes de colocar la leche en la taza la paso por el colador de nuevo! Quedó rica no es de la más ricas en cuánto a sabor que he probado porque se siente el gusto del arroz yo pensé que no se sentiría 🤣. Pero es pasable y es saludable así que me la tomo igual. Pero lo aclaro por las dudas.
  7. Pienso que si la usara en alguna preparación como en alguna torta o galletitas tal ves sea perfecta para eso. O si no podrían probar agregar vainilla cuando la estén licuando eso puede mejorar su sabor 🤔.

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your individual tastes with time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes less or even more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make simple changes to attain this objective. In other words, begin making your dishes on time. When it comes to fundamental cooking skills for beginners you do not need to learn them yet only if you grasp some easy cooking methods.

This isn't a complete guide to quick as well as simple lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Leche de arroz. Thank you very much for reading. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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