Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero estimated approx 1 hora 30 minutos.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero using 17 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.
El pozole es uno de los antojitos Mexicanos muy sabroso , en su variedad existe el pozole blanco rojo y verde.
En Guerrero muy conocido el famoso pozole verde que es preparado en el día llamado "Jueves Pozolero" y es acompañado de sus tostadas chile verde picado, salsa o chile en polvo, aguacate, cebolla picada, rábano, chicharrón de puerco al gusto y no puede faltar una copa de Mezcal .
En esta ocasión preparé un pozole Blanco de cabeza de puerco que le da un gran sabor, además de que la cabeza sale económica, es un pozole al estilo de Guerrero, espero les guste y se animen a cocinar.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero:
- 700 kg cabeza de puerco
- 2 kg carne maciza de puerco
- 3 kilos maíz precocido
- Para sazonar:
- 1 cabeza ajo
- 3 cucharadas soperas comino
- al gusto sal o Knorr Suiza en polvo
- 4 cucharadas soperas orégano seco
- Para acompañar :
- al gusto tostadas
- c/n rábanos
- c/n aguacate
- c/n chile en polvo
- c/n chile serrano picado
- c/n cebolla picada
- 1 cebolla entera
- c/n chicharrón de puerco
Steps to make to make Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero
- Lavamos muy bien el maíz precocido.
- Lo ponemos al fuego alto con suficiente agua, agregamos una cebolla partida a la mitad y una cabeza de ajo entero de preferencia con cáscara y Knorr Suiza en polvo. Cuando empiece a hervir agregamos la carne y la cabeza de puerco.
- Dejamos que se cueza bien la carne, enseguida vamos agregar en la licuadora 1 taza de taza de maíz que tomaremos de la olla, agregaremos el comino y unos 3 dientes de ajo, 3 cucharadas sopera de orégano y molemos perfectamente. lo que licuamos lo vamos a agregar a la olla del pozole.
- Una vez cocida la carne la vamos a sacar para desmenuzar la y quitarle toda la carne a la cabeza. Y dejaremos que el grano de maíz se siga cociendo hasta que se empiecen a reventar los granos es señal que el maíz ya está bien cocido. Al último sacaremos la cabeza de ajo y la cebolla (ya no lo ocuparemos).
- Para servir vamos agregar a nuestro plato de pozole la carne que deshebramos
- Para acompañar con cebolla y chile picado, chile en polvo aguacate rebanado y rábano
- Como el típico pozole de Guerrero le agregamos chicharrones de puerco y algunas personas le agregan un huevo cuando lo sirve bien calientito para se cueza ahí mismo. Y como ya es tradición una copita de Mezcal.
As your experience and also confidence grows, you will locate that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your personal tastes over time. Whether you want to offer a recipe that makes use of less or even more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make easy adjustments to achieve this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. When it comes to standard food preparation abilities for beginners you don't require to learn them but only if you grasp some easy cooking strategies.
This isn't a total overview to fast and very easy lunch recipes yet its excellent food for thought. Ideally this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this exceptional food How to Prepare Speedy Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero. Thank you very much for reading. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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