Pozole de Champiñones

Pozole de Champiñones

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Pozole de Champiñones. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pozole de Champiñones is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Pozole de Champiñones is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Pozole de Champiñones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pozole de Champiñones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pozole de Champiñones is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pozole de Champiñones estimated approx 1 hora..

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Pozole de Champiñones using 25 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.

Un delicioso platillo jalisciense, icono de la comida mexicana, en una versión libre de crueldad animal y lleno del sabor del guiso original, que se hace a base de carne porcina. A disfrutarlo 🤗. Este pozole es blanco. #SOSSandry.

Ingredients and spices that need to be Get to make Pozole de Champiñones:

  1. 500 gr maíz cacahuatzintle, precocido de bolsa, lata o a granel
  2. 1/2 kg hongo champiñón
  3. 2 litros caldo de verduras o de agua
  4. Para el caldo de verduras
  5. 1 pimiento morrón rojo
  6. 1 pimiento morrón verde
  7. 1 ramo pequeño de brócoli
  8. 1 zanahoria mediana
  9. 7 ejotes japoneses
  10. 1 hoja hierba santa o acuyo
  11. Al gusto Cualquier otra verdura que se desee integrar
  12. 2 cucharadas consomé vegetariano
  13. Cantidad necesaria sal
  14. 1 cebolla blanca, chica, entera
  15. 1/2 cabeza ajos, sin pelar
  16. Al gusto ajo en polvo
  17. Al gusto comino en polvo
  18. Al gusto pimienta negra en polvo
  19. Al gusto orégano seco, en polvo
  20. 2 limones, partidos a la mitad
  21. Al gusto Lechuga o col, lavados, desinfectados, partidos en juliana
  22. 6 rabanitos, lavados, desinfectados, rebanados
  23. Cantidad necesaria cebolla morada, picada
  24. 1 aguacate, mediano, partido en 4 a 8 rebanadas
  25. al gusto Salsa de chile seco, de árbol, para pozole

Steps to make to make Pozole de Champiñones

  1. Escurrir el maíz precocido, enjuagar y poner a cocer, en el caldo de verduras, agregando la cebolla blanca y la media cabeza de ajos.
  2. Si no se tiene el caldo de verduras, usar agua agregando el consomé vegetariano. El cocimiento en olla de presión es de 30 a 35 minutos.
  3. Para el caldo de verduras: usar los 2 litros de agua y agregar las verduras seleccionadas, pimientos, brócoli, zanahoria, en juliana, el ejote y hoja Santa con el consomé vegetariano. Hervir.
  4. Colar y usar el caldo para la cocción del pozole. Reservar las verduras.
  5. Lavar y desinfectar las verduras de guarnición, lechuga o col, cebolla, rabanitos. Limón en cuartos o mitades y el aguacate.
  6. Lavar el champiñón, secar con toalla de papel y cortar en cuartos, si son pequeños, o en láminas si son medianos.
  7. Agregar aceite a una sartén y al estar caliente agregar los champiñones, condimentar con orégano, comino, pimienta negra y ajo en polvo, Salar ligeramente.
  8. Revolver bien, tapar 5 minutos, revolver, probar de sal y dejar resecar. Al reservar apagar el fuego.
  9. Cuando se haya terminado de realizar la cocción del pozole, retirar la cebolla y ajos, integrar las verduras reservadas y los champiñones.
  10. Incorporar todo lo anterior, a la olla del maíz pozolero, verduras y champiñones, cocer juntos, para integrar sabores. Comprobar de sal.
  11. Servir en plato ancho y hondo. Comer con tostada.
  12. Cada comensal agrega las verduras de guarnición, lechuga o col, cebolla, rabanitos, aguacate, gotas de limón, salsa para pozole y sal, a su gusto y a comer. Se acompaña para su degustación con tostada.
  13. Ver receta Salsa para Pozole, ya está en mi sección Cookpad.

As your experience as well as confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or more ingredients or is a little more or less zesty, you can make easy modifications to attain this objective. Simply put, begin making your dishes promptly. As for basic food preparation skills for novices you don't need to discover them however just if you master some straightforward food preparation methods.

This isn't a total guide to fast and also easy lunch dishes yet its excellent food for thought. Ideally this will obtain your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Easiest Way to Make Ultimate Pozole de Champiñones. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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