Pozole

Pozole

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Pozole. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Pozole is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They are fine and they look fantastic. Pozole is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pozole, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pozole delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pozole is 7 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pozole estimated approx 3 horas.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Pozole using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

Ingredients and spices that need to be Get to make Pozole:

  1. 1 1/2 kg espinazo de cerdo
  2. 1 kg pierna de cerdo sin grasa
  3. 1 bote grande de grano de maíz blanco (yo uso marca Teasdale)
  4. 1 1/2 bolsa salsa roja para enchiladas Nana Mary
  5. 5 cucharadas sal de grano
  6. 4 hojas laurel
  7. 1 1/2 cebolla grande
  8. 5 dientes ajo
  9. 1 cucharada orégano molido

Instructions to make to make Pozole

  1. A mí me gusta hacer las piezas por separado (espinazo y pierna) por la forma en que nos gusta comer a diferentes miembros de la familia. También se puede hacer el pozole de pollo, de camarón, o de champiñones
  2. En una olla vamos a poner poco menos de 3/4 de agua, 2 cucharadas de sal de grano, media cebolla, 3 dientes de ajo, 2 hojas de laurel y el kilo y medio de espinazo. Lo vamos a dejar tapado a fuego alto hasta que hierva, entonces bajaremos a fuego bajo
  3. Vamos a cortar la pierna en cuadros (o se puede pedir así al carnicero desde que se compra) y antes de cocinarla le vamos a quitar las partes que contienen más grasa
  4. En otra olla igual pondremos poco menos de 3/4 de agua, 2 cucharadas de sal de grano, 1/4 parte de cebolla, 2 dientes de ajo, y 2 hojas de laurel y el kilo de pierna sin grasa. Igual lo dejaremos tapado a fuego alto hasta que hierva y después bajaremos a fuego lento. Hasta que la carne esté muy blandita (picaremos con un tenedor para saberlo)
  5. Hay que darle una enjuagada ligera al grano de maíz blanco, lo podemos hacer en un colador grande
  6. Este paso es opcional (si les gusta la cebolla) usaremos 1/6 parte de una cebolla, y lo coloco en el procesador/batidora de inmersión con un poco de agua (en lo que cubre la cebolla) batimos y esto lo vertemos en la olla donde prepararemos el grano en el siguiente paso
  7. En una tercera olla prepararemos el grano. Para esto colocamos media olla con agua natural, el resto de la cebolla entera, 1 cucharada de sal de grano, la cucharada de orégano molido y en cuanto al chile, dependerá de que tan picoso se desea, puede ser de 1 a dos bolsas de la salsa (ir probando) y al final colocamos dentro también el grano. Tapamos y lo dejamos cocer a fuego lento, hasta que este blando
  8. Ya que estén las tres cosas listas procedemos a servir, de acuerdo a lo que desee cada persona, puede ser una mezcla de espinazo, pierna y grano, o solo espinazo y grano, o solo pierna y grano.
    Y se puede acompañar con lechuga, rábano, cebolla picada, y tostadas

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet plan and adjust your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a recipe that makes use of fewer or more ingredients or is a little bit basically spicy, you can make straightforward modifications to attain this goal. In other words, start making your recipes on time. As for basic food preparation abilities for newbies you don't need to learn them yet just if you master some simple food preparation methods.

This isn't a total guide to fast and easy lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Steps to Prepare Super Quick Homemade Pozole. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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